Erkekleri soğutan kadın davranışları

Bazı davranışlar erkekleri kadınlardan hızla uzaklaştırabilir. İlişkinizde her şey yolunda giderken, partnerinizin davranışlarında bir değişiklik fark ettiyseniz, bu sizin onu kendinizden uzaklaştırdığınız anlamına gelebilir.

Kadınların bazen farkında olmadan yaptığı bazı davranışlar, erkeklerin ilişkiden soğumasına ve uzaklaşmasına neden olabilir.

Sürekli arama veya aşırı takıntılı davranışlar, erkekleri korkutabilir ve bu tür bir ilişkide bulunmayı kesinlikle istemezler. Erkeklerin kadınlardan neden soğuduklarını araştırdık.

İşte erkekleri kadınlardan uzaklaştıran ve soğutan 10 davranış….

Aşırı kıskançlık: Erkekler kıskanılmayı sevebilir ama aşırı kıskançlık erkeği bıktırabilir.

Kıskanıyorsanız bile ölçülü olun. Karşınızdakinin özgürlüğünü kısıtlamanın gereği yok.

Sürekli şikayetçi olmak: Sürekli dert yanan ve hiç memnun olmayan bir kadın erkeğin soğumasına neden olur.

Erkekler pozitif, güler yüzlü ve hayata keyifli bakan kadınlardan hoşlanır.

Erkeğin ailesini eleştirmek: Erkeğin ailesini sürekli dillendiren, gündem yapan ve kusurlarını arayan kadın erkeği kendinden uzaklaştırır.

Erkeği annesiyle kendisi arasında seçim yapmaya zorlamak da ilişkiyi bitirebilir.

Mükemmeliyetçilik: Evin sürekli temiz olması, her şeyin kadının istediği zamanda ve istediği şekilde olması, olmadığında stres yaratması erkeği uzaklaştıran kadın davranışları arasındadır.

Kadın mükemmel değil mutlu olmaya odaklanmalıdır.

İlgisizlik: Erkeğin kadına ilgisiz davranmaya başlaması, gereken özeni göstermemesi ve onu sevgisiz bırakması kadınları erkeklerden soğutuyor.

Özellikle olaylar karşısında umursamaz davranan, kadının duygularıyla ya da evdeki güncel konularla ilgilenmeyen erkek kadınları çileden çıkarıyor.

Bakımsızlık: Erkek çok içki veya sigara içerse, kötü, hatta dayanılmaz bir koku yayarsa, hijyenik temizliğine eskisi kadar önem vermezse kadın bundan rahatsızlık duyabilir, zamanla ona dokunmak ve seks yapmak istemeyebilir.

Aşırı sahiplenme: Kadına karşı aşırı sahiplenici ve kıskanç tavırlar göstermek belki ilk başlarda iyi bir etki bırakabilir.

Ancak zamanla kadın bunu baskı olarak algılayabilir ve erkekten uzaklaşabilir. Kadın da bir bireydir ve kendi kararlarını alabilmelidir.

Yalan söylemek: Erkeğin kadına yalan söylemesi, güveni sarsar ve ilişkiyi zedeler. Yalanlar ortaya çıktığında kadın erkeğe olan saygısını ve sevgisini kaybedebilir.

Erkek dürüst, açık ve samimi olmalıdır.

Cinsel uyumsuzluk: Erkeğin kadına cinsel anlamda yeterli ilgiyi göstermemesi, isteklerini karşılamaması veya cinsel performansının düşük olması kadını erkekten soğutabilir.

Cinsellik ilişkinin önemli bir parçasıdır ve taraflar arasında uyum sağlanmalıdır.

İletişimsizlik: Erkeğin kadınla konuşmaması, duygu ve düşüncelerini paylaşmaması, sorunlarını çözmek için çaba göstermemesi kadını erkekten uzaklaştırır.

İletişim ilişkinin temelidir ve taraflar arasında sağlıklı bir iletişim kurulmalıdır.

Bu davranışlardan kaçınarak ilişkide mutluluğu ve sağlıklı bir cinsel yaşam sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir