Trendyol Uygulaması Çöktü Mü? Trendyol Uygulaması Neden Açılmıyor?

Trendyol uygulamasına giriş yapmaya yapmaya çalışan kullanıcılar “Trendyol ile ilgili bir sorun oluştu” hatası ile karşılaşıyor. Zaman zaman ağ bağlantısı problemleri veya uygulamanın güncel olmaması sebebiyle Trendyol uygulamasına giriş yapılmakta zorlanıyor. Kullanıcı raporlamaları doğrultusunda Trendyol’da hata olduğu bildiriliyor. Online alışveriş sitesine giriş yapmaya çalışanlar ise sorunun çözümüne odaklanmış durumda. Peki Son dakika Trendyol çöktü mü? Trendyol uygulaması neden açılmıyor? işte, Trendyol uygulamasıyla ilgili son durum…

TRENDYOL NEDEN ÇÖKTÜ SON DAKİKA?

Hata ekranında “Trendyol ile ilgili bir sorun oluştu” Trendyol bu uygulama bir hata olduğu için kapatıldı uyarısıyla karşılaştı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada ” Sistemlerimizde geçici bir sorun yaşamaktayız. İlgili birimlerimiz kısa süre içerisinde sorunu çözecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Hatanın devamınde ise “ Bu uygulamayı, geliştirici bu hata için bir düzeltme sunduktan sonra güncellemeyi deneyin” ifadeleri yer aldı. Hatanın çözümüne ilişkin Trendyol’dan bir açıklama gelmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir